slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

You are here

Radboud REshape en Innovation Center

Radboud REshape en Innovation Center is een programma opgericht door het UMC St Radboud omdat de veranderende zorg maakt het nodig om op een andere manier te gaan werken. Een van de belangrijkste speerpunten van het center is de omslag van de traditionele gezondheidszorg naar Participatory Healthcare te stimuleren. Om deze omslag te bereiken, onderneemt de center projecten in internationaal verband, doet onderzoek en verzorgt scholing voor zorgprofessionals.

Tijdens het eerste jaar was ik core-team lid om beweging te creeren bij de verschillende interne disciplines en hun samenwerkende partners. Om dit te bereiken moest er eerst patient awareness gecreëerd worden, vervolgd door duidelijkheid te krijgen over de daadwerkelijk behoefte van de patient. Daarna kon er op zeer korte tijd een innovatief antwoord geboden worden op basis van bestaande oplossingen. Zie de website voor concrete projecten.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer