slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

You are here

Bos Medical B.V.

Service, innovatie en kwaliteit zijn de belangrijkste kernbegrippen in de bedrijfsvoering van Bos Medical. Dit gecombineerd met de mogelijkheden tot eigen ontwikkeling en productie maakt Bos Medical tot de anti-decubitus specialist met knowhow to care. Daarnaast hebben zij een medische groothandel onder de vlag van Bos Products met als slogan: als het snel beter moet.

Deze beide organisaties adviseer ik op strategisch en marketing gebied. De zorgmarkt is behoorlijk in beweging waardoor de behoefte aan externe zorg specialisme en effectieve inkoop van hulpmiddelen een belangrijke rol speelt in een kwalitatief en tegelijkertijd effectiënte bedrijfsvoering. De bedrijfsstrategie is aangepast om in te spelen op de voortdurende verandering in beleid door te focussen op de continue zorgbehoefte van de zorgvrager zelf. Daar omheen ontwikkelen we passende (in prijs en kwaliteit) oplossingen bestaande uit gespecialiseerde diensten en producten. Dit heeft geleid tot een behoorlijke toename in naamsbekendheid en nieuwe unieke samenwerkingen met complimentaire en concurrende bedrijven. 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer